Lever jij straks met trots de sleutel af aan onze opdrachtgevers?

Voor een klant is Covali op zoek naar een vlotte en creatieve architect om samen met het huidige team stappen te zetten naar een verdere en duurzame groei van het bureau.

Het bedrijf

Op maat van de klanten werkt het bureau doordachte en praktische oplossingen uit binnen een tijdloze architectuur die het leven mooi en comfortabel maakt. Vooral hun particuliere nieuwbouw, renovaties en sociale woonprojecten krijgen veel waardering. Er ligt dan ook veel werk op de plank.

Er wordt samen aan een project gewerkt, elk met zijn/haar specialisaties. Ieder krijgt de kans om te doen wat hij/zij het liefste – en dus ook het beste – doet, uiteraard binnen de visie en kwaliteitseisen van het bureau.

Wat is jouw profiel?

We zijn op zoek naar een vlotte, creatieve architect. Naar iemand die vertrouwd is met woon- en bedrijfsgebouwen. Ben jij iemand voor wie kwaliteit primeert? Die voeling heeft met het werkterrein, nauwgezet handelt en proactief meedenkt? Die sterk in zijn/haar schoenen staat en een dosis werfervaring heeft? Ben jij ondernemend en wil je meeschrijven aan hun verdere verhaal? Dan ben jij de geschikte persoon om ons team te versterken!

Wat bieden zij jou aan?

Je maakt deel uit van een architectenbureau met meer dan dertig jaar ervaring en een team van gedreven collega’s, die mekaar en het bureau een warm hart toedragen. Je krijgt er de kans om je verder te ontwikkelen, ontplooien en specialiseren. 

Je kan in dienstverband (fulltime) aan de slag gaan tegen een gepaste verloning en extra vergoedingen.

Hoe solliciteren?

Ben jij de vlotte en creatieve architect die wij zoeken? Stuur dan je motivatie, CV en beknopt portfolio naar hilde.lipkens@covali.be