When you change the way you look at things, the things you look at change – Dr. Wayne Dyer

Coaching en opleiding

25 jaar. Een carrièrejubileum, weliswaar na een aantal switches tussenin, maar toch: 25 jaar met hart en ziel mijn jobs gedaan. En dan slaat het toe: ik wist het niet meer, het was op. Huilend, niet-meer-slapend, piekerend, gepikeerd, en noem maar op. Het positieve was ver te zoeken.

Achteraf gezien was dit een cadeau. Het heeft me verplicht eens goed na te denken over hoe het zover gekomen was. Wat maakte dat ik niet meer gelukkig was, dat ik er geen zin meer in had? Waar ergerde ik me aan, wat waren de zaken waar ik niet (meer) mee om kon gaan? En wat wilde ik dan wel? Wat deed ik graag, waar was ik goed in? Zelfs dat laatste wist ik niet meer.

Tot ik mijn moed bijeen geraapt heb en ben gaan schrijven, oplijsten, oefeningen maken. Op die manier rijpte het inzicht, vielen puzzelstukjes samen en begon de blik te veranderen. Blokkages maakten plaats voor mogelijkheden, ik durfde weer breder te kijken en te gaan dromen. En uiteindelijk de stap te zetten die me bracht waar ik vandaag sta. En ik heb er nog geen moment spijt van.

Integendeel, het heeft me ertoe gebracht anderen ook te willen helpen in dit proces. Als coach begeleid ik je op dit, niet altijd evidente en best wel spannende, pad. Ik help je tot die inzichten te komen waarvan je voelt dat je er iets mee moet doen, je nieuwe pad ontdekken. Hiervoor werk ik samen met JobDesign die hiervoor een wetenschappelijk onderbouwde, maar vooral praktische en resultaatgerichte methode uitwerkten.

Herken je je in dit verhaal of wil je meer over weten of coaching iets voor jou kan zijn? Boek je gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wij aanvaarden bovendien loopbaancheques van VDAB waardoor je voor 7u coaching slechts 80 € betaalt.

Daarnaast kan je ook voor bij me terecht voor opleidingen om je persoonlijke groei verder te ondersteunen!