ACTIE: ENQUÊTE THUISWERK

Wil je graag weten hoe jouw medewerkers de periode van thuiswerk ervaren hebben? Neem je geen genoegen met 'gaat wel', 'wel goed' of 'bwa'? Ik stelde een korte en laagdrempelige enquête op die peilt naar de verschillende factoren die een…

VACATURE ADJUNCT-APOTHEKER

Ben (of ken) jij een apotheker die, net als Nadine en Katrien, voluit wil gaan voor zijn patiënten? Lees dan meer in deze vacature!

WORKSHOP: SUCCESVOL REKRUTEREN VAN MEDEWERKERS?! CONCRETE PRAKTIJKTIPS

Doelstelling van de opleiding: Je eigen rekruteringsaanpak versterkt: Tips en tools direct toepasbaar Aan het einde van deze workshop: Kan je jezelf helder(der) positioneren als aantrekkelijke werkgeverKen je het verschil tussen…

Dienst-verlener voor de KMO-portefeuille

We kunnen met enige trots zeggen dat Covali vanaf 22 januari 2020 geregistreerd werd als dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille. Zo kunnen wij onze klanten bijstaan met financiële steun van Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen,…

De kracht van dank-je-wel zeggen

Het is niet het geluk dat dankbaar maakt, maar dankbaarheid die gelukkig maakt. Dat zei de boeddhist Yhich Nhat Hanh. En het goede nieuws is: dankbaarheid kan je trainen. Hoe je dit kan doen, vermeld ik in dit artikel. De afgelopen…

WAARDEREN VAN MEDEWERKERS

Als gewezen HR-manager was het een van mijn opdrachten om ervoor te zorgen dat medewerkers beoordeeld werden volgens de voorgeschreven richtlijnen, op de afgesproken tijdstippen en gebruik makend van de uitgewerkte documenten. Het kan niet verwonderen dat dit niet werkte.

VACATURE: ONDERZOEKS-ASSISTENT

Voor prof. dr. Claes uit Hasselt zijn we op zoek naar een onderzoeksassistent in het kader van een project voor de federale overheid. In dit project zal een opleidingsprogramma uitgewerkt worden voor non-medici en paramedici.

Samenwerking met Zicht op Zee en Toka Consult

Om een nog volledigere dienstverlening te kunnen aanbieden, is Covali een samenwerkingsverband aangegaan met Toka Consult en Zicht op Zee.

Strategisch opleidings-plan

Bij het opstellen van mijn portfolio stootte ik op een artikel dat in 1994 in de krant verscheen naar aanleiding van mijn thesis: ‘De Poolstermethode: samen naar verantwoorde vorming zoeken’.

VACATURE: Architect M/V

Voor een klant is Covali op zoek naar een vlotte en creatieve architect om samen met het huidige team stappen te zetten naar een verdere en duurzame groei van het bureau.